Startsida Luleå Expo
Kontaktaoss
Nyheter
Monterservicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utskriftsversion
Senast uppdaterad:

Luleå Midnight Swim 2013

Ni är många som har visat intresse för sommarens tävlingar.

Vi är därför väldigt ledsna att behöva meddela att det inte kommer att bli något Luleå Midnight Swim 2013. Det är givetvis vår förhoppning att kunna återuppta denna tävling i framtiden.

Organsiationen vill i alla fall ta tillfället i akt att tacka alla deltagare, funktionärer, sponsorer och publik för 2 fantastiska år och vi hoppas få se er i Luleås vatten snart igen!

**************************************************************


We are sorry to have to announce that there won't be a Luleå Midnight Swim race this year. Our hopes are that we in the future will be able to resume this competition. 

The organisation would like to take this opportunity to thank all participants, audience, sponsors and personnel, for two fantastic years.

***************************************************************Tack för i år!!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla våra deltagare, funktionärer, samarbetspartners och publik som trotsade regn och rusk och gjorde årets Luleå Midnight Swim möjligt!

Nyhet för i år! Vi är glada att meddela att Head Swimming är ny samarbetspartner till oss på Luleå Midnight Swim. För dig som deltagare eller om du bara gillar vatten innebär det att du kan köpa din våtdräkt och mycket annat som hör bad/simning till på plats under tävlingsdagarna.
Vill du hyra din våtdräkt så hittar du mer information under fliken, tävlingsinformation här till vänster.

Luleå Midnight Swim går av stapeln 29-30 juni 2012 och är den enda Open Water tävlingen i världen om att erbjuda ett lopp där du kan simma från en dag till den andra i fullt dagsljus.

Luleå Expo, Storgatan 30b, 972 32 Luleå | Tfn 0920-45 49 50 | info@luleaexpo.se